Antena 3 CNN Horoscop E Lună Nouă cu Lună Neagră, o perioadă de tensiuni până pe 10 iunie. Cristina Demetrescu: "Facem praf anumite aspecte din viaţa noastră, stârnim nişte probleme"

E Lună Nouă cu Lună Neagră, o perioadă de tensiuni până pe 10 iunie. Cristina Demetrescu: "Facem praf anumite aspecte din viaţa noastră, stârnim nişte probleme"

Suntem într-o perioadă de Lună Nouă cu Lună Neagră, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă deloc scurtă şi tensionată.

E Lună Nouă cu Lună Neagră, o perioadă de tensiuni până pe 10 iunie. Cristina Demetrescu: "Facem praf anumite aspecte din viaţa noastră, stârnim nişte probleme"
Sursa foto: Colaj Antena 3/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   14:24

Trebuie să fim atenţi la impulsivitatea noastră, la bani, la relaţiile conjugale, într-un cuvânt la tot, a atras atenţia astrologul Cristina Demetrescu, marţi, la Antena 3.

"E Lună Nouă cu Lună Neagră, o perioadă un pic mai tensionată. Lună nouă avem în fiecare lună, acum este Lună Nouă în Taur, dar şi cu Lună neagră foarte aproape, este o conjuncţie care scade destul de mult vibraţia.

Perioada tensionată durează cam o lună de zile

Aş spune că e o Lună nouă care avertizează cam o lună de zile, până pe 10 iunie - când vom acea eclipsă de soare - că vom avea o perioadă destul de intensă din punct de vedere astrologic, cu căderea pe vibraţii mai joase, telurice.

Taurul e o zodie a banilor, trebuie să avem grijă pe ce cheltuim, pentru că ispitele sunt un pic mai sonore, lumea vrea să facă lucruri pe care nu le-a făcut de un de zile.

Şi viciile pot reprezinta o problemă, conjunctura astrală scade un pic vibraţia şi trebuie să fim un pic atenţi la noi, la impulsivitate, la dialog, la încăpăţânările noastre, la cum ne putem înşela într-o anumită problemă.

Luna neagră nu reprezintă o realitate, ci o parte întunecată din viaţa noastră în care noi putem să dăm o tentă mai stranie unei situaţii care poate fi privită şi dintr-un unghi mai solar.

Demetrescu: Problemele care urmează, din cauza astrelor

Aşa că s-ar putea ca în următoarea lună să facem un pic praf anumite aspecte din viaţa noastră, să stârnim nişte probleme, să punem în discuţie anumite minusuri pe care le avem, frustrări.

Atenţie şi în relaţiile conjugale, ce probleme ies la suprafaţă în această lună, ca să ştie lumea că e de la astre, şi nu sunt nişte probleme atât de grave care nu pot fi depăşite", a spus astrologul Cristina Demetrescu, marţi, la Antena 3.

Horoscop 11 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce schimbări majore pentru Tauri, Leii îşi urmează steaua norocoasă

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close