Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Simbolurile puternice din visuri premonitorii, descifrate de Mihai Voropchievici. Ce înseamnă dacă visezi icoană, sânge sau pe iubit

Simbolurile puternice din visuri premonitorii, descifrate de Mihai Voropchievici. Ce înseamnă dacă visezi icoană, sânge sau pe iubit

Visurile vin cu un scop în viaţa noastră, respectiv să ne trezească la o realitate care este în jurul nostru, dar pe care refuzăm să o acceptăm, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Simbolurile puternice din visuri premonitorii, descifrate de Mihai Voropchievici. Ce înseamnă dacă visezi icoană, sânge sau pe iubit
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    22 Aug 2020   •   21:35

Iată, mai jos, ce se întâmplă dacă visezi unul dintre următoare lucruri. Simbolurile au descifrate de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Bărbatul iubit - te temi că există între voi ceva, că se va schimba şi nu ştii cum să previi acest lucru. Înseamnă că voi nu aţi consolidat relaţia, dacă îl visezi.

Copiii tăi - când îi visezi mari sunt lucruri bune. Când ei ţi se arăt ca micuţi, produc necazuri în zilele următoare, e o atenţionare. Dacă în vis e bolnav sau plânge, vin nişte necazuri.

Prieteni dragi - anunţă evenimente importante sau schimbări mai puţin plăcute, în funcţie de reacţia prietenilor din vis.

Oglindă - trebuie să te analizezi, să vezi ce dorinţe intime ai.

Casa ta - nu te mai simţi bine cu tine însuţi, înseamnă că trebuie să faci o schimbare, ai nişte nemulţumiri.

Ce înseamnă când visezi icoană

Icoană - ori ţi-ai pierdut încrederea în tine, ori din cauza unor lucruri neplăcute din viaţa ta, începi să te îndepărtezi de credinţă.

Pădure - viitorul e destul de neclar şi trebuie să găseşti calea, ca să te echilibrezi. Dacă pădurea e verde, viitorul e prosper, dar dacă visezi copaci uscaţi, frunze căzute, sufletul tău e cam pustiit un pic.

Simbolurile puternice din visele premonitorii

Balanţă - lucrurile pot scăpa de sub control şi îţi trebuie un echilibru, trebuie să fii atentă la consecinţele faptelor tale.

Scară - dacă eşti pe ea şi urci, în viaţa ta, în carieră, vin lucruri noi, există posibilităţi de promovare. Dacă e murdar în jur, înseamnă că ai mult de luptat şi vei veni în contact cu tot felul de oameni dubioşi.

Ce înseamnă când visezi sânge

Chei - ai nevoie de o persoană capabilă în viaţa ta, care să-ţi descifreze nişte lucruri, nu încerca să faci tu singur tot.

Sânge - e vitalitate, contrar tuturor aşteptărilor, dar e şi veste. Dar dacă visezi că scuipi sânge, înseamnă moarte.

Urs - e cineva care te bârfeşte, dar totodată te ţine în centrul atenţie în felul acesta.

Persoane pe care nu le cunoşti - sunt cele mai periculoase, pentru că pot veni în viaţa ta cu un gând bun, dar poate fi şi o persoană care să vină cu gânduri ascunse.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close