Antena 3 CNN Life Imagini virale cu Şuier, câinele vedetă al Poliţiei Române! Ne învaţă cum se poartă corect masca de protecţie

Imagini virale cu Şuier, câinele vedetă al Poliţiei Române! Ne învaţă cum se poartă corect masca de protecţie

Radu Tudor a prezentat vineri seară în emisiunea Punctul de Întâlnire, imagini cu Şuier, un ciobănesc german în vârstă de cinci. Câinele vedetă al Poliţiei Române apare în postarea publicată pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne.

Imagini virale cu Şuier, câinele vedetă al Poliţiei Române! Ne învaţă cum se poartă corect masca de protecţie
de Iulia Gorgorin    |    01 Aug 2020   •   07:50

Radu Tudor le-a prezentat telespectatorilor săi, imaginile care au devenit virale pe internet.

Este vorba despre postarea publicată de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook, în contextul în care masca de protecţie devine obligatorie chiar şi în spaţiile publice deschise.

Radu Tudor: ''Este cel mai simpatic câine poliţist al momentului. Şuier ne învaţă de avem de făcut zilele acestea şi ne arată că dacă îţi pui masca pe frunte, pe ureche, sau sub bărbie, e greşit.

Dacă îţi ţii masca pe figură, e corect. Deci, dacă poate Şuier, câine poliţist să poarte masca şi ştie cum să o facă, eu zic că cei care nu înţeleg aceste reguli, sunt la categoria ajutor de câine lup. Gândiţi-vă bine unde ne încadrăm cu toţii.

Foarte simpatic acest mesaj al celor de la MAI şi nu de puţine ori, oamenii au de învăţat de la animalele inteligente şi foarte simpatice. Şuie şi stăpânul său au dorit să se implice în această campanie şi să atragă atenţia chiar cu aceste imagini foarte haioase'',  a spus Radu Tudor.

Postarea a adunat mii de aprecieri şi sute de comentarii. De altfel, a fost distribuită de aproape 5.000 de utilizatori.

''Mulţumim din suflet Ministerului de Interne pentru paralela facuta intre animale si oameni. Postarea aceasta reflecta inca o data respectul faţă de cetăţeni'', spune unul dintre persoanele care au apreciat imaginea Şuier, câinele vedetă al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: caine suier
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close