Antena 3 CNN Actualitate Frig și lapoviță și astăzi! Prognoza METEO 2 decembrie 2020

Frig și lapoviță și astăzi! Prognoza METEO 2 decembrie 2020

Potrivit meteorologilor, vremea rămâne rece în țara noastră, cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă. În Capitală, temperatura maximă va fi de 2...4 grade Celsius.

Frig și lapoviță și astăzi! Prognoza METEO 2 decembrie 2020
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    02 Dec 2020   •   08:15

Prognoza METEO 2 decembrie 2020. Vremea în țară

Cerul este mai mult senin în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii precum şi la munte, iar în restul teritoriului este noros. Pe arii restrânse în Dobrogea şi cu totul izolat în estul Munteniei ninge slab, iar în zona litoralului plouã. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est şi pe crestele montane. Temperatura aerului la ora 05 avea valori cuprinse între -13 grade la Topliţa, Joseni şi Miercurea Ciuc şi 4 grade la Constanţa-dig. În Oltenia, Muntenia şi Transilvania izolat este ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Astăzi, vremea va fi rece pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. În sudul, estul şi parţial în centrul ţãrii, vor fi nori de plafon jos sau ceaţã, ce se vor asocia pe suprafeţe mici cu chiciurã, fulguieli sau burniţã. În Dobrogea, mai ales dimineaţa, vor fi posibile precipitaţii slabe mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa izolat va fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, unde viteza vântului va depãşi la rafalã 55 km/h, iar la începutul intervalului, temporar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade.

Prognoza METEO 2 decembrie 2020. Vremea în Capitală

Miercuri dimineață, cerul este noros, vântul suflã slab, iar la ora 05 se înregistrau -2 grade la staţia meteo Bãneasa şi -1 grad la Filaret şi Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 2...4 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close