Antena 3 CNN Opinii Declarația lui Gheorghe Dincă nu va răsturna rechizitoriul. Contează doar probatoriul împotriva lui

Declarația lui Gheorghe Dincă nu va răsturna rechizitoriul. Contează doar probatoriul împotriva lui

Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat, după ce și-a schimbat declarația, spunând că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Declarația lui Gheorghe Dincă nu va răsturna rechizitoriul. Contează doar probatoriul împotriva lui
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Adina Anghelescu    |    07 Ian 2020   •   13:45

Mi s-a confirmat din partea DIICOT că luni seară nu a ajuns cereare, ci abia marți dimineață. Aceasta a fost înregistrată, iar acum urmează să se stabilească data audierii lui. Dincă nu v-a fi audiat azi.

Pot să spun pe surse judiciare, că această declarație nu schimbă cu nimic datele problemei, nu există o răsturnare a rechizitoriului. Această declarație se va adăuga rechizitoriului.

Contează doar probatoriul împotriva lui. Există milioane de ucigași, asasini, care nu și-au recunoscut niciodată vinovăția, chiar dacă au fost condamnați. Dacă probele conduc către infirmarea declaraţiei acestuia, el poate, mâine-poimâine, să spuncă şi că e înger pe Pământ şi că nu a avut nicio treabă, ci că demonii din casa groazei au săvârşit aceste omoruri

Contează foarte mult probatoriul, probele genetice, probele biologice, coraborarea lor și ceea ce s-a putut verifica cu exactitate.

Adina Anghelescu, despre când va fi audiat Dincă la DIICOT

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close