Antena 3 CNN Politică Ciolacu: „Iohannis este un politician cu accente de dictator”

Ciolacu: „Iohannis este un politician cu accente de dictator”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că președintele Klaus Iohannis este preocupat doar de atacuri la adresa partidului social-democrat, fără să urmărească interesele românilor, care doresc măsuri concrete de redresare a economiei. Ciolacu îl acuză pe Iohannis că s-a tranformat „de la un președinte care se ruga de PSD să-i voteze guvernul Orban, la un om politic măcinat de ură, confuz și cu accente evident extremiste”.

Ciolacu: „Iohannis este un politician cu accente de dictator”
Sursa foto: Hepta
07 Mai 2020   •   20:18

„Astăzi Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar președintele PNL. El nu se mai comportă ca un Președinte al României. Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituției, dar el atacă în continuu instituții fundamentale ale statului precum Parlamentul și Curtea Constituțională.”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Iohannis a preferat un loc cald la Cotroceni” 

„De două luni de zile așteptam de la Iohannis și guvernul pe care îl conduce un program de relansare a economiei. Avem peste un milion de șomeri, majoritatea oamenilor mai au bani să supraviețuiască doar o lună de zile. Populația nu este testată, firmele se închid în fiecare zi și aruncă sute de mii de oameni în șomaj.”, a spus liderul PSD.

„Nu vorbește despre un proiect de relansare a economiei! Vorbește doar de PSD”

„România se confruntă cu o pandemie și cu o criză economică gravă. De șase luni de zile, PNL este la guvernare. PSD este în opoziție. Nu mai aruncați vina pe alții. Aveți toată puterea! Guvernați!”, îi îndeamnă Ciolacu, nemulțumit că măsurile de redresare economică întârzie să apară.

 

Ciolacu: „Iohannis este un politician cu accente de dictator”

×
Subiecte în articol: Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close