Antena 3 CNN Politică Concedieri masive la CJ Prahova: ”Reduceri de Black Friday la numărul de posturi”

Concedieri masive la CJ Prahova: ”Reduceri de Black Friday la numărul de posturi”

Iulian Dumitrescu, Președintele Consiliului Județean Prahova, a postat vineri seara, pe pagina sa de socializare, un mesaj de "Black Friday" la nivelul instituției, prin care anunța restructurări: "Reducere de 40% la numărul de posturi. De la 247 de posturi, la doar 146"

Concedieri masive la CJ Prahova: ”Reduceri de Black Friday la numărul de posturi”
Sursa foto: Facebook CJ Prahova
de Mia Lungu    |    13 Noi 2020   •   18:30

Peste 100 de oameni nu vor mai avea loc de muncă la CJ Prahova. "Așa cum am promis, am început restructurarea Consiliului Județean Prahova", a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

"Primul pas l-am făcut astăzi: consilierii județeni au aprobat noua organigramă a aparatului propriu al CJ, care presupune o reducere de 101 posturi și o economie la buget de 48 de milioane de lei în următorii patru ani. 
Ocuparea posturilor din noua organigramă se va face pe bază de concurs.
Așa cum era de așteptat, consilierii județeni PSD și PPUSL nu au participat la vot."

La nici 30 de minute de la publicare, fotografia cu "anunțul de Black Friday" a fost schimbată

Așa cum am promis, am început restructurarea Consiliului Județean Prahova. Primul pas l-am făcut astăzi: consilierii...

Posted by Iulian Dumitrescu on Friday, 13 November 2020

”În şedinţa de astăzi, 13.11.2020, consilierii judeţeni din Prahova au aprobat, cu largă majoritate, proiectul iniţiat de preşedintele Iulian Dumitrescu privind reorganizarea şi stabilirea numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova şi aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a regulamentului de organizare şi funcţionare ale acestuia”, se arată în comunicatul CJ Prahova.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), a anunţat că urmează desfiinţarea a două direcţii ale Consiliului Judeţean, acestea însumând alte 164 de posturi, şi evaluarea celorlalte structuri şi instituţii ale administraţiei publice judeţene.

„Restructurarea are drept scop gestionarea eficientă a resurselor financiare limitate şi reducerea cheltuielilor de personal, precum şi îmbunătăţirea şi eficientizarea funcţionalităţii activităţii aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova prin aplicarea principiilor meritocraţiei şi responsabilităţii”, se menţionează în actul normativ iniţiat de Iulian Dumitrescu.

Potrivit proiectului aprobat, restructurarea dar însemna o economie la bugetul instituţiei previzionat pentru anii 2021-2024 de aproximativ 12.000 mii de lei anual.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close