Antena 3 CNN Politică Deputata AUR care vrea cu mitraliera în Parlament

Deputata AUR care vrea cu mitraliera în Parlament

Afirmaţie şocantă a unei deputate AUR. Într-un dialog cu un internaut care îi cerea să intre cu mitraliera în Senat şi să îi pună pe toţi la pământ, Gianina Şerban a replicat: este o idee foarte bună. Ulterior, aceasta şi-a şters comentariul.

Deputata AUR care vrea cu mitraliera în Parlament
Sursa foto: Facebook / Geanina Serban
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   15:10

Gianina Șerban a intrat în dialog, pe pagina sa de Facebook, cu un internaut, care i-a propus să intre în Parlament cu o mitralieră.

”Dar ce voiați, doamnă Gianina Șerban? Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți, ori degeaba ne scrieți aici. Aici nu ne sunteți de niciun folos. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu. Câțiva generali de armată, SPP, SRI, Antidrog, și alte instituții de partea dumneavoastră și atât contează... șobolanii ăștia sunt nimic fără astea.. Sau ați uitat că valoarea sclavului este dată de relații?”, a fost mesajul internautului pe o rețea socială. 

”Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că știți, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetățeanului de rând. Cât despre relații, nu le avem!”, a fost răspunsul deputatei. 

Gianina Șerban va reprezenta Alianța pentru Unirea Românilor în Parlament pentru următorii 4 ani. Aceasta a deschis lista Camerei Deputaților din partea județului Ilfov. 

Deputata are o avere impresionantă. Vorbim despre 3 terenuri, 3 case și 3 mașini, toate de lux. De asemenea, împreună cu soțul ei, mai deține 2 spații comerciale și bijuterii în valoare de 15.000 de euro.

×
Subiecte în articol: aur
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close