Antena 3 CNN Politică Europarlamentar PSD: Iohannis nu realizează că aruncă ţara în haos. Dovedeşte dispreţ total la adresa românilor

Europarlamentar PSD: Iohannis nu realizează că aruncă ţara în haos. Dovedeşte dispreţ total la adresa românilor

Europarlamentar PSD: Iohannis nu realizează că aruncă ţara în haos. Dovedeşte dispreţ total la adresa românilor
Sursa foto: Foto: Facebook Be EU
22 Feb 2019   •   17:01

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a vorbit, vineri, despre sesizarea la Curtea Constituţională a Legii bugetului de stat. Europarlamentarul spune că prin această sesizare, preşedintele Klaus Iohannis aruncă ţara în aer.

„Klaus Iohannis, încă preşedinte al României, a oferit o nouă prestaţie incorectă şi, pe alocuri, aberantă, anunţând că va sesiza Curtea Constituţională în privinţa Bugetului de stat pe 2019 şi a Legii care permite majorarea alocaţiilor pentru copii. Este un nou asalt la adresa PSD, fără argumente şi cu accente populiste, Iohannis aflându-se deja în campanie electorală.

Este nebunie curată ceea ce face preşedintele României, care nu realizează că tocmai aruncă ţara în haos. După ce a a blocat în mod cinic şi fără explicaţii clare numirea unor miniştri, Iohannis deschide un nou front de bătălie politică şi blochează intrarea în vigoare a Legii bugetului. Este greu să mai găseşti explicaţii pentru gesturile şefului statului, dar este clar că Iohannis este conștient că pierde teren şi acționează fără niciun control şi în mod iresponsabil, românii fiind victime colaterale în acest război absurd împotriva guvernării PSD-ALDE”.

​Aflat la pupitrul Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis s-a comportat ca un candidat care mai vrea un mandat la Palatul Cotroceni, deşi timp de 5 ani nu a reuşit să iasă în evidenţă decât prin scandal, dezbinare politică şi blocaj insituţional. Într-un mesaj de campanie electorală, Klaus Iohannis a amestecat cifrele bugetare cu deciziile legate de justiţie, pentru ca în final să anunţe că blochează practic şi majorarea alocaţiilor pentru copii.

Nu cred că pentru Klaus Iohannis mai există vreo legătură între modul în care acționează şi prevederile constituționale legate de funcția de președinte al României. Tot ce face şi tot ce spune actualul şef al statului dovedeşte dispreţ total la adresa românilor. Dovada cea mai clară este modul în care a ales să acţioneze în privinţa subiectului legat de alocaţiile copiilor. După ce a lăudat PNL în mod incorect că datorită acestui partid alocaţiile copiilor se vor majora de la 1 martie, astăzi Klaus Iohannis anunţă că blochează şi Bugetul, dar şi legea care permite mărirea alocaţiilor. Acesta este modul în care Iohannis, susţinut de PNL, preferă să facă politică, un mod oportunist, cinic şi ipocrit.

​Bugetul de stat pe 2019 a fost votat în Parlamentul României vinerea trecută. În stilul să caracteristic, preşedintelui Klaus Iohannis i-a luat o săptămână să anunţe că va sesiza Curtea Constituţională”, a scris Claudia Țapardel, pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Klaus Iohannis: Voi sesiza CCR pe bugetul pentru 2019

 

×
Subiecte în articol: Iohannis Claudia Tapardel Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close