Antena 3 CNN Politică Congresul SUA, luat cu asalt de protestatari: O femeie a fost împușcată în piept lângă clădirea Capitoliului

Congresul SUA, luat cu asalt de protestatari: O femeie a fost împușcată în piept lângă clădirea Capitoliului

O femeie se află în stare critică după ce a fost împuşcată în piept în perimetrul Capitoliului din capitala SUA, Washington, a transmis miercuri seara postul CNN, printr-un corespondent special aflat la fața locului.

Congresul SUA, luat cu asalt de protestatari: O femeie a fost împușcată în piept lângă clădirea Capitoliului
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   23:15

Mai multe agenții de știri din SUA au relatat că cel puţin o persoană a fost rănită de glonţ în asaltul susţinătorilor preşedintelui în exerciţiu Donald Trump asupra Congresului SUA, după cum au confirmat surse ale serviciilor de urgenţă pentru canalul local din District of Columbia al postului Fox.

Reporterul Fox, Lindsay Watts, a publicat știrea pe contul de Twitter. Aceasta susține că femeia se află în stare critică.

În imagini difuzate de postul MSNBC putea fi văzută o femeie care este transportată pe targă, cu o hemoragie puternică, în timp ce mai mulţi congresmeni puteau fi auziţi strigând "s-a tras!", iar membri ai serviciilor de securitate ale Capitoliului şi-au scos armele în sala de plen a Camerei Reprezentanţilor.

- Informații în curs de actualizare -

×
Subiecte în articol: asalt SUA Capitoliu femeie împușcată
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close