Antena 3 CNN Politică George Simion, despre metrou versus mașina primită de la Parlament: Vreau să arăt românilor ce beneficii au parlamentarii. Cred că pot fi reduse

George Simion, despre metrou versus mașina primită de la Parlament: Vreau să arăt românilor ce beneficii au parlamentarii. Cred că pot fi reduse

După ce joi, liderul AUR a publicat pe Facebook o fotografie din metrou spunând că nu înţelege de ce marii demnitari nu se pot deplasa cu transportul în comun, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 de vineri, George Simion a declarat că vrea să facă o serie de clipuri video prin care să arate românilor câte beneficii au parlamentarii și că își dorește reducerea acestora.

George Simion, despre metrou versus mașina primită de la Parlament: Vreau să arăt românilor ce beneficii au parlamentarii. Cred că pot fi reduse
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   21:00

"Cel mai rapid să ajungi din Dristor până la Izvor, Palatul Parlamentului, unde aveam treaba, este metroul." a explicat George Simion.

Întrebat de prezentatorul Razvan Dumitrescu de ce nu folosește mașina de parlamentar acesta a răspuns:

"Aș putea, că am, dar nu am mers până acum, nu am folosit-o. Chiar vreau să fac niște clipuri video și să arăt românilor ce beneficii au niște parlamentari. Mie mi se par un pic exagerate și cred că pot fi reduse.

Mai ales în perioada asta de criză de pandemie, privilegiile astea de care se ocupă unii demnitari, nu doar parlamentari, pot fi reduse. Și cred că cel mai bun exemplu e propriul exemplu. 

Un parlamentar are salariu undeva la 13.000-14.000 de lei. Nu e un lucru rău dar lumea trebuie să știe. Avem o suma forfetară de 28.000 de lei la dispoziția noastră, jumate pur și simplu semnezi pentru ea. Bani de chirie, 1000 de euro.

Calculezi și depășești 10.000 de euro, depășești suma alocată pentru un europarlamentar."

Liderul AUR, George Simion, în metrou de dimineaţă: Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru pentru marii "demnitari

Eu patru ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!", a scris George Simion, joi dimineaţa, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: George Simion beneficii parlamentari
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close