Antena 3 CNN Politică Grindeanu: Lipsa paturilor de la ATI este imaginea eșecului guvernării PNL

Grindeanu: Lipsa paturilor de la ATI este imaginea eșecului guvernării PNL

Sorin Grindeanu, candidat PSD la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, a afirmat, marți, la Antena 3 că lipsa paturilor de la ATI este imaginea eșecului guvernări PNL și că România riscă să ajungă în situația Italiei sau Spaniei din primăvară, când medicii alageau cine să beneficieze de un loc la ATI.

Grindeanu: Lipsa paturilor de la ATI este imaginea eșecului guvernării PNL
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    10 Noi 2020   •   21:00

"Mie mi se pare că, de fapt, astăzi am văzut un faliment al guvernării PNL. Ne-au băgat în case undeva în martie-aprilie cu acea stare de urgență spunându-ne 'pregătim sistemul sanitar din România pentru a face față la ceea ce va să vie. Vi se pare că au pregătit sistemul sanitar din România?

Iată că nu au crescut numărul de paturi cât trebuie dacă avem astăzi astfel de cazuri și, din păcate - sper să nu am dreptate - eu cred că în perioada următoare, dacă se va păstra acest ritm de creștere cred că vom ajunge în situația Italiei sau a Spaniei din această primăvară când medicii erau puși în situația de a alege cine să beneficieze de un pat ATI și cine nu.

Asta este imaginea guvernării PNL și asta este imaginea eșecului guvernării PNL - asta de astăzi", a spus Sorin Grindeanu, în Ediția specială moderată de Sabina Iosub.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu PSD paturi ATI
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close