Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL: "Mă aștept la un rezultat record la alegerile locale"

Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL: "Mă aștept la un rezultat record la alegerile locale"

Președintele Klaus Iohannis a făcut și în conferința de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul Național Liberal. Întrebat fiind ce așteaptă de la PNL la aceste alegeri, șeful statului a spus că așteaptă un rezultat record și ca PSD să nu mai ocupe jumătate de țară în ceea ce privește pozițiile din administrația locală.

Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL: "Mă aștept la un rezultat record la alegerile locale"
Sursa foto: hepta
de Dan Gabor    |    09 Sep 2020   •   19:00

"Dacă mă întrebați ce așteptări am de la PNL, Partidul Național Liberal este, fără doar și poate, cel mai important partid în ziua de astăzi pe scena politică din România și trebuie să demonstreze acest lucru la alegerile locale.

Eu mă aștept la un rezultat record din partea Partidului Național Liberal, mă aștept să aibă mai mulți aleși locali, mai multe primării, mai multe consilii județene decât a avut vreodată în ultimii 30 de ani.

Întrebat dacă se așteaptă ca PNL să aibă mai multe primării și mai mulți aleși locali decât PSD, Klaus Iohannis a răspuns:

"PSD-ul ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală, la momentul acesta, și mă aștept ca PSD-ul să nu mai ocupe jumătate din pozițiile din administrația locală. Există tot felul de sondaje care arată votul politic, dar știm foarte bine că la alegerile locale contează și candidatul, persoana candidatului, și atunci este bine să avem așteptări rezonabile.

Așteptarea mea este ca PNL să obțină de data aceasta cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close