Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: "Obiectivul nostru este ca legile Justiției să aibă o formă care să răspundă tuturor exigențelor"

Ludovic Orban: "Obiectivul nostru este ca legile Justiției să aibă o formă care să răspundă tuturor exigențelor"

Președintele Camerei Deputaților a anunțat că legile Justiției ar urma să aibă o formă ce va răspunde tuturor exigențelor. Mai mult decât atât, Ludovic Orban a precizat că proiectul va trebuie să fie o "expresie a unui consens politic între toate formațiunile din coaliție".

Ludovic Orban: "Obiectivul nostru este ca legile Justiției să aibă o formă care să răspundă tuturor exigențelor"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    06 Apr 2021   •   17:25

Ludovic Orban a vorbit despre faptul că modificările la legile Justiției vor fi realizate cu o dezbatere cât mai amplă și prin contribuția tuturor specialiștilor din coaliția de guvernare.

"Obiectivul nostru este ca legile Justiției să aibă o formă care să răspundă tuturor exigențelor pe care le avem privitor la independența justiției, liberul acces al cetățeanului la justiție (...) pentru acest obiectiv este nevoie ca proiectele de modificare a legilor justiției să fie realizate cu o dezbatere cât mai amplă și contribuția tuturor specialiștilor care pot să aibă un punct de vedere și evident al specialiștilor din cadrul formațiunilor coaliției de guvernare.

Proiectul de lege este supus unei îmbunătățiri, a unei analize, dezbateri, la care vor participa  specialiști din cadrul formațiunilor coaliției, ca forma care rezultă să fie o expresie a unui consens politic între toate formațiunile din coaliției", a declarat președintele PNL, marți, la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban legile justitiei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close