Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”S-a ajuns prea departe! Scenele de azi sunt scandaloase!”

Marcel Ciolacu: ”S-a ajuns prea departe! Scenele de azi sunt scandaloase!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre protestele polițiștilor spunând că s-a ajuns prea departe deoarece guvernanții nu vor să asculte revendicările acestora. Liderul principalului partid de opoziție a anunțat că va discuta cu sindicaliștii pentru a încerca să le rezolve problemele.

Marcel Ciolacu: ”S-a ajuns prea departe! Scenele de azi sunt scandaloase!”
de Laura Dinu    |    24 Feb 2021   •   13:53

”Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la PSD!

S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri!

Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 24 februarie 2021

Scandal între poliţişti şi jandarmi la protestul de la Palatul Cotroceni

A fost scandal, miercuri dimineață, în fața Palatului Cotroceni, acolo unde sute de polițiști protestează pentru a doua zi consecutiv. Aceștia au protestat ieri în fața Palatului Victoria, s-au mutat apoi la Parlament, iar astăzi promit să facă un cerc uman în jurul Palatului Cotroceni, pentru a atrage atenția președintelui Klaus Iohannis.

Polițiștii sunt indignați de modul în care acționează colegii lor, jandarmii. 

”Doamna asta, ce o fi ea, comandant, jandarm, ce este, m-a îmbrâncit. Au făcut zid în jurul meu și femeia mă îmbrâncea. Și au vrut să mă ia de aici! 

A ajuns Jandarmeria să fie stat în stat? La protestul de la Ministerul Justiției ne-au amendat pentru că nu am păstrat distanța socială. Distanța socială pusă de ei într-un țarc? Am ajuns noi, polițiștii, să stăm într-un țarc? Dar nu le e rușine? Ce înseamnă jandarmeria asta? E stat în stat?

Noroc cu voi, cu presa, că altfel eram în dubă acum!

La Ministerul Justiției erau mai mulți ei decât noi! Au venit cu autocarele de jandarmi! Noi suntem militari, polițiști, respectăm legea! Dar stăm într-un țarc făcut de ei, nu spunem nimic, după care ne amendează! Ne-a amendat cu 4.000 de lei că nu păstrăm distanța socială! Unde să o respect? Unde mă închid ei, în 2 metri pătrați? De ce nu ne-a pus în față unde e spațiul mare? Să nu ne vadă Iohannis?

Deci Jandarmeria este stat în stat. Răpund la comenzi politice! Îmi pare rău să spun asta, sunt colegii mei, dar fac nilște abuzuri crase. Noi milităm pentru tot ce înseamnă salariu bugetar! Numai că ei fac niște abuzuri foarte grave! Au venit și au confiscat o geantă, fără niciun drept, care nu avea absolut nimic în ea! Am venit să văd ce face colegul meu, și un sublocotenent m-a împins! Nu se poate așa ceva! Evident că e intimidare și abuz în serviciu!

M-au scos din mulțime și m-au dus la mașină ca să mă legitimeze! Doar ca să vadă colegii mei și să o lase mai ușor!”, s-au plâns polițiștii protestatari.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close