Antena 3 CNN Actualitate Scandal între poliţişti şi jandarmi la protestul de la Palatul Cotroceni: Sunteţi stat în stat?

Scandal între poliţişti şi jandarmi la protestul de la Palatul Cotroceni: Sunteţi stat în stat?

Este scandal la această oră în fața Palatului Cotroceni, acolo unde sute de polițiști protestează pentru a doua zi consecutiv. Aceștia au protestat ieri în fața Palatului Victoria, s-au mutat apoi la Parlament, iar astăzi promit să facă un cerc uman în jurul Palatului Cotroceni, pentru a atrage atenția președintelui Klaus Iohannis.

Scandal între poliţişti şi jandarmi la protestul de la Palatul Cotroceni: Sunteţi stat în stat?
de Laura Dinu    |    24 Feb 2021   •   11:24

Polițiștii sunt indignați de modul în care acționează colegii lor, jandarmii. 

”Doamna asta, ce o fi ea, comandant, jandarm, ce este, m-a îmbrâncit. Au făcut zid în jurul meu și femeia mă îmbrâncea. Și au vrut să mă ia de aici! 

A ajuns Jandarmeria să fie stat în stat? La protestul de la Ministerul Justiției ne-au amendat pentru că nu am păstrat distanța socială. Distanța socială pusă de ei într-un țarc? Am ajuns noi, polițiștii, să stăm într-un țarc? Dar nu le e rușine? Ce înseamnă jandarmeria asta? E stat în stat?

Noroc cu voi, cu presa, că altfel eram în dubă acum!

La Ministerul Justiției erau mai mulți ei decât noi! Au venit cu autocarele de jandarmi! Noi suntem militari, polițiști, respectăm legea! Dar stăm într-un țarc făcut de ei, nu spunem nimic, după care ne amendează! Ne-a amendat cu 4.000 de lei că nu păstrăm distanța socială! Unde să o respect? Unde mă închid ei, în 2 metri pătrați? De ce nu ne-a pus în față unde e spațiul mare? Să nu ne vadă Iohannis?

Deci Jandarmeria este stat în stat. Răpund la comenzi politice! Îmi pare rău să spun asta, sunt colegii mei, dar fac nilște abuzuri crase. Noi milităm pentru tot ce înseamnă salariu bugetar! Numai că ei fac niște abuzuri foarte grave! Au venit și au confiscat o geantă, fără niciun drept, care nu avea absolut nimic în ea! Am venit să văd ce face colegul meu, și un sublocotenent m-a împins! Nu se poate așa ceva! Evident că e intimidare și abuz în serviciu!

M-au scos din mulțime și m-au dus la mașină ca să mă legitimeze! Doar ca să vadă colegii mei și să o lase mai ușor!”, se plâng polițiștii protestatari.

Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor

La Palatul Victoria, sute de oameni cer demisia Guvernului Cîţu. Angajaţi din asistenţa socială, poliţie, administraţia locală, învăţământ şi transporturi au ieșit în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngheţarea salariilor şi prorogarea legii pensiilor şi cer demisia Guvernului. 

×
Subiecte în articol: protest politisti

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close