Antena 3 CNN Politică Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor

Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor

Este cod roşu de proteste în ţara noastră. Cele mai importante instituţii din România sunt asaltate de manifestațiile de stradă.

Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    24 Feb 2021   •   10:50

Sute de oameni cer demisia Guvernului Cîţu. Angajaţi din asistenţa socială, poliţie, administraţia locală, învăţământ şi transporturi au ieșit în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngheţarea salariilor şi prorogarea legii pensiilor şi cer demisia Guvernului. 

Protestul va începe la ora 11:00. Sunt anunțați atât angajați ai sistemului public, cât și angajați din sistemul privat. Cei din sistemul public vor fi medici, profesori, dar și angajați de la asistență socială, supărați că salariile și pensiile sunt înghețate. 

Totodată, sunt anunțați și angajați din sistemul privat, de exemplu din industria metalurgică, mulți angajați din supermarket-uri, care se plâng că sunt plătiți cu salariul minim pe economie, dar și din industria constructoare de mașini. 

Preţurile carburanţilor şi energiei au crescut foarte mult în ultima lună, iar asta va aduce scumpiri în lanţ, spun specialiştii. Iar în timp ce oameni ies în stradă, bugetul intră în sfârșit în linie dreaptă, iar în Parlament începe războiul pe depunerea de amendamente.

 

 

 

×
Subiecte în articol: proteste
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close