Antena 3 CNN Politică Ministrul Vela, reacție de ultimă oră în scandalul desecretizării discuțiilor din 10 august: „Eu bănuiesc ca e vorba de altceva; au încercat să evite să afle magistrații, presa, Diaspora”

Ministrul Vela, reacție de ultimă oră în scandalul desecretizării discuțiilor din 10 august: „Eu bănuiesc ca e vorba de altceva; au încercat să evite să afle magistrații, presa, Diaspora”

Ministrul Vela, reacție de ultimă oră în scandalul desecretizării discuțiilor din 10 august: „Eu bănuiesc ca e vorba de altceva; au încercat să evite să afle magistrații, presa, Diaspora”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2019   •   12:13

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că va demara o anchetă pentru a afla cine s-a opus desecretizării comunicaţiilor Jandarmeriei din seara de 10 august 2018 și care ar fi fost motivele, arătând că ele vor fi puse la dispoziția publicului la finalul prezentării rechizitoriului în instanță.

Marcel Vela a spus, la Antena 3, că există suspiciuni cu privire la acele discuții căci, spune ministrul, ”nu poți să ignori așa o cerere a unui magistrat”.

 ”Eu bănuiesc ca e vorba de altceva, nu poți să ignori o solicitare a unui magistrat. Mă refer la ce s-a vorbit pe comunicațiile radio. Au încercat să evite să afle magistrații, presa, Diaspora”, spune ministrul Vela.

Șeful MAI a anunțat că discuțiile Jandarmeriei din seara de 10 august 2018, ”248 de ore”, vor ajunge la DIICOT în cursul zilei de luni.

Citește și: Comunicaţiile jandarmilor din 10 august au fost desecretizate și ajung luni la DIICOT, după ultimatumul lui Marcel Vela

Comunicaţiile realizate prin staţii de către jandarmi în seara zilei de 10 august 2018 au fost desecretizate și vor ajunge pe masa procurorilor DIICOT luni dimineață, după ce ministrul Marcel Vela a anunțat că aşteaptă din partea Jandarmeriei, până vineri seară, depunerea lor la dosar.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close