Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan, apariție-șoc la sediul PSD. ”A venit să se înscrie în PSD!”

Nicușor Dan, apariție-șoc la sediul PSD. ”A venit să se înscrie în PSD!”

Nicușor Dan și-a dus susținătorii la sediul Partidului Social Democrat. Candidatul Dreptei a afișat acolo un banner cu critici la adresa social democraților și în special la adresa primarului general, Gabriela Firea.

Nicușor Dan, apariție-șoc la sediul PSD. ”A venit să se înscrie în PSD!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    17 Sep 2020   •   20:30

”Am venit cu această planșă cu cumetriile din administrația publică din București, din primăria condusă de prim-vicepreședintele PSD.

Sunt oameni care au avut norocul în viață să fie neamuri, prieteni, parteneri de afaceri, fii de parteneri de afaceri, colegi în dosarul Flota, oameni care nu aveau calificarea pentru funcțiile pe care le ocupă.

Am venit, de asemenea, la sediul central al PSD pentru că prim-vicepreședintele PSD, primarul în funcție PSD, fuge de sigla PSD. Să le aducem aminte oamenilor că primarul Bucureștiului este PSD!”, a declarat Nicușor Dan, în fața sediului Partidului Social Democrat.

La scurt timp, pe pagina oficială de pe o rețea socială a social-democraților a apărut un video numit ”Nicușor Dan a venit să se înscrie în PSD!”

Filmarea îl înfățișează pe candidatul Dreptei în fața sediului, iar în descriere, reprezentanții PSD spun că ”nu primesc prieteni ai interlopilor!”. 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close