Antena 3 CNN Politică Primarul PNL de la Sectorul 6 se plânge că Nicușor Dan este "inabordabil" și nu răspunde la telefon

Primarul PNL de la Sectorul 6 se plânge că Nicușor Dan este "inabordabil" și nu răspunde la telefon

Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, s-a plâns public că Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu îi răspunde la telefon. Un cetățean al sectorului pe care îl administrează, i-a transmis pe Facebook că ar trebui să găseasca împreună cu primarul general soluții pentru lucrările din Prelungirea Ghencea. În răspunsul formulat de Ciucu, acesta a reclamat că Nicușor Dan este "inaccesibil".

Primarul PNL de la Sectorul 6 se plânge că Nicușor Dan este "inabordabil" și nu răspunde la telefon
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    05 Ian 2021   •   20:00

"Noi toți care locuim pe Prelungirea Ghencea va rugăm să nu ne mai spuneți că acest subiect ține de PMB deoarece v-am votat noi locuitorii acestei zone nu cei de la PMB! Normal ar fi să stabiliți cu primarul capitalei o întâlnire pe luna după care să ne faceți nouă locuitorilor o informare transparență a statusului lucrărilor." i-a scris un locuitor al Sectorului 6, lui Ciprian Ciucu.

"Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea să știu și eu că să va pot spune și dumneavoastră? Aici stau în Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea." a răspuns acesta.

×
Subiecte în articol: ciprian ciucu primar sector 6 Nicușor Dan
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close