Antena 3 CNN Politică PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: ”E un gest de minimă decență să plece din această funcție”

PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: ”E un gest de minimă decență să plece din această funcție”

Partidul Social Democrat cere demisia lui Ludovic Orban după scandalul de la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor.

PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: ”E un gest de minimă decență să plece din această funcție”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    12 Oct 2020   •   12:50

”Ar fi interesant de aflat de ce acest personaj a ajuns să fie numit de primul ministru al României în această funcție.

Nu e vorba doar că și-a falsificat la mod incredibil și ani de zile a stat ascuns undeva, ci e vorba că trebuie verificat de ce în această funcție a ajuns să fie numit acest personaj.

Deci trebuie clarificat de îndată, din punctul meu de vedere și cred că o discuție între președinte și premier trebuie să aibă loc, pentru a vedea în ce măsură securitatea națională a României a fost pusă în pericol sau nu, pentru că discutăm de bani care finanțează terorismul. În care toți partenerii noștri stabili sunt interesați să fim o țară sigură la frontiera Europei.

E un gest de minimă decență să plece din această funcție când a pus în pericol securitatea României”, a declarat Lucian Romașcanu. 

Vă reamintim că în fruntea instituției era un bărbat suspectat că și-ar fi falsificat documentele referitoare la studiile sale, prin care ar fi obținut funcții de conducere de-a lungul timpului. Primul document fals ar fi fost chiar diploma de bacalaureat. 

×
Subiecte în articol: demisie Ludovic Orban
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close