Antena 3 CNN Politică S-a făcut de râs pe plan internațional! Gafa uriașă facută de ministrul Mediului! Ce a putut spune în limba engleză

S-a făcut de râs pe plan internațional! Gafa uriașă facută de ministrul Mediului! Ce a putut spune în limba engleză

Costel Alexe a încercat să vorbească în limba engleză, la un summit în Madrid. Pe vremuri liberalii râdeau de fostul premier Viorica Dăncilă care avea mari probleme cu limba engleză însă acum propriul ministru a dovedit că nu stăpânește foarte bine limbile străine.

S-a făcut de râs pe plan internațional! Gafa uriașă facută de ministrul Mediului! Ce a putut spune în limba engleză
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    20 Iul 2020   •   18:10

O înregistrare cu ministrul Mediului, Costel Alexe face furori pe Internet. Aflat într-o conferință la Madrid, ministrul încearcă să citescă  discursul în engleză. Pronunția sa face însă ca anumite cuvinte sau expresii să fie greu de înțeles. Înregistrarea este din decembrie anul trecut. 

Înregistrarea a făcut furori pe Internet. Discursul, aproape imposibil de înțeles

La începutul discursului dat în limba engleză, Costel Alexe mulțumește guvernului din Chile pentru eforturile depuse pentru organizarea summitului și mulțumește Spaniei și orașului Madrid pentru ospitalitate. 

„La COP 24, am ajuns la un acord de succes cu privire la setul de reguli care a dus la înfințarea Acordului de la Pari și prin care acesta a devenit operațional.  La sesiunea din iunie, în timpul președinției române a Consiliului Europei, am remarcat numeroase progrese asupra multor probleme aflat pe agenda de lucru”, a mai spus ministrul Mediului în discursul său. Din păcate, din cauza pronunței însă multe cuvinte nu s-au înțeles iar înregistrarea a ajuns să facă furori pe Internet. 

Șocant: Cum citește un ministru în engleză

×
Subiecte în articol: ministrul Mediului engleza costel alexe
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close