Antena 3 CNN Politică Vicepreşedintele Pro România: "Nu credem că discursul anticipatelor e cinstit faţă de alegători"

Vicepreşedintele Pro România: "Nu credem că discursul anticipatelor e cinstit faţă de alegători"

Vicepreşedintele Pro România: "Nu credem că discursul anticipatelor e cinstit faţă de alegători"
13 Oct 2019   •   17:04

Alegerile anticipate nu sunt o variantă realistă pentru România, a declarat vicepreşedintele Pro România, Adrian Dobre. 

"Deocamdată aşteptăm să vedem care e propunerea preşedintelui de premier. Noi nu cred că ne vom avansa cu propunerea de premier. Înţelegem că vor vota Guvernul PNL. Noi voi rămâne în Opoziţie. Deocamdată noi am spus că suntem interesaţi, înainte de nume de premier, de miniştri, suntem interesaţi de modul în care viitorul Guvern va ataca sau va lucra pe teme extrem de importante pentru România. 

Dacă primim un răspuns cu privire la ce se va întâmpla în perioada imediat următoare cu aceste teme extrem de importante pentru noi, dacă PNL vine cu o propunere constructivă, mergem mai departe. Dacă nu, revenim la aceste teme pe care le considerăm foarte importante până când primim un răspuns satisfăcător. 

Noi am declarat că nu avem nimic împotriva anticipatelor, dar că noi nu credem că acest discurs al anticipatelor în România, în acest moment, este un discurs cinstit faţă de alegători pentru că de 30 de ani nu s-a reuşit această chestiune şi mi-e foarte greu să cred că se va reuşi acum", a spus Adrian Dobre la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: România PRO România adrian dobre
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close