Antena 3 CNN Show Tabloid Decizia luată de Roxana Vaşniuc, după ce a anunțat printr-un SMS că se va sinucide

Decizia luată de Roxana Vaşniuc, după ce a anunțat printr-un SMS că se va sinucide

Decizia luată de Roxana Vaşniuc, după ce a anunțat printr-un SMS că se va sinucide
Sursa foto: Foto: facebook/roxana vasniuc
16 Iun 2016   •   14:30

Roxana Vaşniuc a trăit o poveste de iubire tumultuoasă cu Ionuţ, fostul ei partener, căruia i-a dăruit un copil, iar după mai multe zile în care şi-au aruncat vorbe dure, aceştia sunt hotărâţi să facă pace.

În direct, la "Star Matinal", Ionuţ a fost întrebat dacă este adevărat că Roxana îşi doreşte să facă pace cu el: "Da, este adevărat. De dragul copilului, ne dorim să încheiem discuţiile aprinse. E ultima mea apariţie şi a doamnei avocate. Vrem să ne liniştim.", a spus el.

De cealaltă parte, întrebat dacă în prezent locuieşte cu noua parteneră, acesta n-a confirmat şi nici n-a infirmat: "Nu este relevantă această informaţie. Este ultima mea apariţie. Vă rog să mă înţelegeţi.", a mai spus el.

Roxana Vaşniuc a amenințat că se va sinucide, după ce fostul iubit i-a cerut să se despartă, din cauza infidelităților venite din partea ei.

"Adio, iubirea mea, să nu mă uiţi, măcar o lumânare să-mi aprinzi, pentru că nu ţi-am greşit cu nimic, mă jur. Ai grijă de fetiţa mea şi spune-i că am iubit-o mai mult decât orice", a scris Roxana Vaşniuc într-un mesaj pe care i l-a trimis lui Ionuț.

Sursa: Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Star Matinal
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close