Antena 3 CNN Actualitate "Nu am aer!" | A început "Marșul pentru Alexandra". Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă

"Nu am aer!" | A început "Marșul pentru Alexandra". Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă

A început "Marșul pentru Alexandra". Oameni s-au adunat, în mai multe orașe, cu coroane de flori și candele pentru gravida de 25 de ani care a murit la Botoșani.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    26 Aug 2023   •   16:45

La maternitatea Odobescu din Timișoara au început să vină oamenii care s-au simțit profund marcați de tragedia prin care a trecut Alexandra, tânăra mamă, în vârstă de 25 de ani, care și-a pierdut viața pe un pat al Maternității din Botoșani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii au venit cu flori, cu pancarte, pe care sunt scrise ultimele cuvinte ale Alexandrei: "Nu am aer!". Cuvinte pe care le-a scris inclusiv medicului care îi supraveghea sarcina, însă nu a primit nici un răspuns.

Citește și: Val de nereguli la Maternitatea din Botoșani, unde tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

Persoanele venite la acest protest din Timișoara, vor merge la Consiliul Județean, acolo unde vor fi aprinse candele în memoria Alexandrei.

Trebuie să precizăm că astfel de proteste au loc astăzi în toată țara. Fratele Alexandrei se va alătura protestului de la București.

×
Subiecte în articol: alexadra gravida Botoșani protest
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close