Antena 3 CNN Actualitate A murit Ion Ghiță, un nume uriaș în lumea comentatorilor radio. A fost coleg cu celebrii Sebastian Domozină și Teoharie Coca-Cozma

A murit Ion Ghiță, un nume uriaș în lumea comentatorilor radio. A fost coleg cu celebrii Sebastian Domozină și Teoharie Coca-Cozma

Ion Ghiță, cunoscut comentator sportiv, a încetat din viață la vârsta de 88 de ani.

A murit Ion Ghiță, un nume uriaș în lumea comentatorilor radio. A fost coleg cu celebrii Sebastian Domozină și Teoharie Coca-Cozma
Sursa foto: Youtube I Supersonic Radio
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   17:12

Ion Ghiță, fost coleg cu celebrii Sebastian Domozină și Teoharie Coca-Cozma, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani.

Informația a ajuns în atenția publică sâmbătă, 5 august.

Ion Ghiță a făcut parte din generaţia de aur a crainicilor sportivi ai României, alături de nume mari precum Domozină, Ghiţulescu, Seco­şan, Coca-Cozma etc.

Pe când Gloria evolua în prima ligă, între ‘83 şi ‘87, vocea inconfun­dabilă a lui Ion Ghiţă era ascultată de sute de mii, poate chiar milioane de microbişti din toată ţară în cadrul celebrei emisiuni „Fotbal minut cu minut”.

Citește și: A murit Mark Margolis. Actorul era cunoscut pentru rolul din "Breaking Bad”

"Astăzi a plecat dintre noi Ion Ghiță, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi pe care i-a avut România. Condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l odihnească!", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Astăzi a plecat dintre noi Ion Ghiță, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi pe care i-a avut România. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 5 august 2023

×
Subiecte în articol: Ion Ghiță decedat
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close