Antena 3 CNN Actualitate Anghel Iordănescu, depistat cu COVID-19. Mai candidează pe listele PSD, în echipa Gabrielei Firea?

Anghel Iordănescu, depistat cu COVID-19. Mai candidează pe listele PSD, în echipa Gabrielei Firea?

Vești proaste pentru Gabriela Firea. Infecţia cu coronavirus a lovit din nou în fotbalul românesc, dar mai ales în politică. Fostul selecţioner Anghel Iordănescu  a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta era și candidat pe listele PSD pentru a deveni consilier general al municipiului București.

Anghel Iordănescu, depistat cu COVID-19. Mai candidează pe listele PSD, în echipa Gabrielei Firea?
Sursa foto: Facebook/ Anghel Iordanescu
de Milena Niță    |    23 Aug 2020   •   14:11

Anghel Iordănescu, fostul mare jucător al Stelei, a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars CoV-2, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit telekomsport.ro.

Fostul selecţioner are simptome specifice bolii COVID-19 şi a mers să se testeze, rezultatul fiind unul pozitiv.

Iordănescu a avut febră, dar starea lui de sănătate a fost bună, motiv pentru care nu a fost internat în spital. El se află acasă şi face tratament pentru COVID-19. Acest lucru probabil nu-i va afecta candidatura.

Iordănescu, pe lista lui Firea la CGMB

Anghel Iordănescu candidează pe lista PSD la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, din partea echipei coordonate de Gabriela Firea. 

El a fost la depunerea cadidaturii alături de Firea în urmă cu câteva zile şi a stat chiar lângă primarul Capitalei (Vezi galerie foto).

Pe listă, mai apar nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu.

Situaţia COVID-19 în România

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 961 de cazuri noi de COVID-19 în România și 39 de decese, potrivit informării de duminică a Grupului de Comunicare Strategică (GCS)

Până duminică, au fost confirmate 78.505 cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 3.272 au decedat.

Duminică, în spitalele din România erau internați cu COVID-19 un număr de 7.370 de pacienți. Dintre aceștia, 480 sunt internați la ATI.
 

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu coronavirus
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close