Antena 3 CNN Actualitate Locale Pește uriaș capturat pe o baltă din vestul României | Are peste doi metri și de patru ani era în atenţia pescarilor

Pește uriaș capturat pe o baltă din vestul României | Are peste doi metri și de patru ani era în atenţia pescarilor

Un pește de circa doi metri și peste 50 de kilograme a fost capturat dintr-o baltă din vestul României. Pescarii se chinuie de patru ani să realizeze această captură record.

Pește uriaș capturat pe o baltă din vestul României | Are peste doi metri și de patru ani era în atenţia pescarilor
Sursa foto: Facebook/Valentin Ștef
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   16:37

Ștef Petru Valentin este norocosul pescar care i-a venit de hac somnului de peste doi metri lungime. Balta în care a fost prins peștele este ,"Pesca d`Oro", din Sântana, județul Arad. 

Oficial, lungimea peștelui record este 214 centimetri, iar greutatea de 49 de kilograme.

„Joi, în jurul orei 10.00 dimineata, pe balta Pesca d`Oro din Sântana, a fost prins probabil cel mai mare somn din Vestul țării. Lupta care a fost dusă cu acest colos care a terorizat de-a dreptul balta a fost una crâncenă și longevivă”,  au spus pescarii, conform Adevărul

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patronul bălții a declarat faptul că de aproximativ patru ani, nenumărați pescari au încercat să câștige acest "trofeu", despre care foarte mulți știau și chiar au au fost foarte aproape, în câteva rânduri, să-l aducă la mal.

×
Subiecte în articol: peste captură record pescar
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close