Antena 3 CNN Actualitate ANPC vrea să închidă toate locațiile fără autorizație ISU. Horia Constantinescu: "Mi se pare normal să învățăm din greșelile trecutului"

ANPC vrea să închidă toate locațiile fără autorizație ISU. Horia Constantinescu: "Mi se pare normal să învățăm din greșelile trecutului"

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor vrea să închidă toate locațiile care nu au autorizație din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

de Ioana Mircea    |    05 Ian 2024   •   15:57

Horia Constantinescu, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, a precizat în direct la Antena 3 CNN că instituțiile care nu au autorizație din partea ISU, vor fi oprite temporar de către ANPC.

"Având în vedere evenimentele legate de Ferma Dacilor, considerăm necesar ca oricare dintre autorități, acolo unde apar situații inedite, raportat la ceea ce se întâmplă în mod uzual să luăm măsurile ca atare.

Citește și: Incendiu de vegetație lângă Ferma Dacilor. Focul a cuprins sute de metri de teren

Mi se pare normal să învățăm din greșelile trecutului și să aplicăm în ceea ce desfășurăm de acum încolo. Este vorba despre oprirea temporară. În cazul în care în această perioadă nu prezintă un plan în această direcție, perioada poate fi prelungită", a declarat Horia Constantinescu.

 


 

×
Subiecte în articol: ANPC autorizatie incediu ISU
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close