Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Paul Lambrino, reţinut în Malta. A fost depistat alături de soția sa, Lia

Paul Lambrino, reţinut în Malta. A fost depistat alături de soția sa, Lia

Potrivit surselor Antena 3 CNN, prinţul Paul Phillipe al României a fost depistat şi reţinut într-un resort din Malta, acolo unde se afla alături de soţia sa Lia.

de Georgiana Murgilă    |    28 Apr 2024   •   20:02

Potrivit surselor Antena 3 CNN, prinţul Paul Phillipe al României se afla în vacanţă într-un resort din Malta, împreună cu soţia sa Lia. 

 În urma activităţilor de cooperare între Poliţia Română şi Poliţia din Malta şi pe baza mandatului european dat de România, având în vedere că acesta a fost condamnat la închisoare în dosarul Ferma Regală Băneasa, prinţul Paul Phillipe al României a fost reţinut. 

În acest moment el se află la poliție împreună cu Lia și urmează să se desfășoare procedurile de extrădare. Potrivit surselor Antena 3 CNN, prinţul Paul Phillipe al României a solicitat timp
pentru a-și angaja un avocat.

Cel mai probabil mâine va fi prezentat instanței de acolo, în primul rând pentru confirmarea mandatului. El apare în continuare pe site-ul Poliției Române, la categoria persoanelor urmărite, având în vedere decizia definitivă de condamnare la 3 ani și patru luni. 

×
Subiecte în articol: printul paul Malta
Parteneri
Crimă teribilă în fața Parcului Crângași din București
x close