Antena 3 CNN Actualitate Atenţionare de călătorie pentru Polonia. Avertismentul transmis de MAE

Atenţionare de călătorie pentru Polonia. Avertismentul transmis de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Polonia.

Atenţionare de călătorie pentru Polonia. Avertismentul transmis de MAE
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   20:36

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Polonia că timpul de așteptare în punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, Slovacia și Lituania pot crește, în contextul protestelor fermierilor.

Fermierii polonezi au anunțat proteste până în 10 martie, așa încât timpii de așteptare în punctele de trecere a frontierei poloneze cu Ucraina, Slovacia și Lituania pot crește, a anunțat miercuri Ministerul român al Afacerilor Externe.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Varșovia:

+48/226283156, +48/226222570, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Polonia: +48/694486683.

×
Subiecte în articol: atenţionare călătorie MAE Polonia
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close