Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a amenințat că își dă foc în fața Parchetului din Slobozia, salvat de un jandarm aflat în timpul liber

Un bărbat care a amenințat că își dă foc în fața Parchetului din Slobozia, salvat de un jandarm aflat în timpul liber

Un bărbat de 53 de ani s-a stropit cu combustibil și a amenințat, ieri noapte, că se autoincendiază pe scările din fața ușilor de acces în Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Un bărbat care a amenințat că își dă foc în fața Parchetului din Slobozia, salvat de un jandarm aflat în timpul liber
de Ioana Mircea    |    23 Iul 2023   •   10:12

Potrivit Jandarmeriei Române, aproape de miezul nopții, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe fondul unor nemulțumiri legate de un dosar penal în care era implicat, a amenințat că se autoincendiază pe scările din fața ușilor de acces în Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Jandarmul de serviciu a tergiversat discuția până la sosirea tuturor echipajelor de intervenție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul, care s-a stropit cu combustibil, având în mână o brichetă și fiind foarte agitat, a refuzat negocierea cu orice persoană îmbrăcată în uniformă, insistând că vrea să discute cu un procuror din cadrul Parchetului.

Citește și: Două comunități de peste 100 de romi, scoase din Alba Iulia de polițiști și jandarmi. Ce spun autoritățile

Mihai, un jandarm aflat în timpul său liber, a reușit să discute cu bărbatul, l-a dezechilibrat și astfel a reușit să îl salveze de la tragedie.

„În timp ce se negocia cu persoana nemulțumită, Mihai, un jandarm ialomițean, care se afla în timpul liber, în haine civile, a intrat, împreună cu jandarmi de la grupa antiteroristă din cadrul Jandarmeriei Ialomița și luptători SAS din cadrul Poliției Ialomița, pe ușa din spate a instituției și sub pretextul că este procurorul de serviciu, i-a distras atenția bărbatului, l-a dezechilibrat, reușind astfel să fie imobilizat de forțele de ordine.

În acel moment, colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița au acționat stingătorul pentru a preveni autoincendierea”, a transmis Jandarmeria Română.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind internat pentru investigații suplimentare, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: slobozia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close