Antena 3 CNN Actualitate A sărit geamul locuinţei şi a fost condamnat pentru evadare în Alba Iulia | Un martor a sunat la 112

A sărit geamul locuinţei şi a fost condamnat pentru evadare în Alba Iulia | Un martor a sunat la 112

Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat pentru evadare după ce a sărit pe geamul locuinței sale și a plecat de acasă.

A sărit geamul locuinţei şi a fost condamnat pentru evadare în Alba Iulia | Un martor a sunat la 112
Sursa foto: britannica.com
de Claudia Popovici    |    28 Iun 2022   •   21:50

Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la 112 prin care un martor semnala că a auzit strigătul de ajutor al unei femei dintr-un apartament situat la parterul unei scării de pe bld. Revoluției din Alba Iulia.

"După câteva minute, în urma apelului la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliție care a identificat-o pe soţia inculpatului, care a declarat că soţul său, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a sărit pe geamul locuinței şi a plecat spre o direcție necunoscută şi nu s-a mai întors.

Pentru că bărbatul se afla în arest la domiciliu, la momentul comiterii faptei judecătorii din Alba Iulia l-au condamnat pentru evadare la 6 luni de închisoare, notează presa locală

Şi pentru că mai avea o altă condamnare de cinci ani care a devenit definitivă în luna martie a anului 2022, prin calcul, pedeapsa finală a fost de 5 ani și două luni de închisoare cu executare.

Acum, bărbatul se afla încarcerat la Penitenciarul Aiud.

×
Subiecte în articol: evadare Alba Iulia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close