Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a vrut să dea foc unui amanet din București, în timp ce angajații erau înăuntru. Totul a fost filmat

Un bărbat a vrut să dea foc unui amanet din București, în timp ce angajații erau înăuntru. Totul a fost filmat

Un incident șocant a avut loc în Capitală. Un bărbat a vrut să dea foc unui amanet, în timp ce angajații se aflau înăuntru. Totul a fost filmat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   13:06

Imaginile întregului moment de groază au fost surprinse pe camerele de supraveghere, iar în imagini se vede cum un bărbat cu fața acoperită intră în casa de amanet, toarnă benzină pe geam, apoi fuge alertat de țipetele unui angajat.

Acesta din urmă a sunat de urgență la 112, iar polițiștii fac acum cercetări și îl caută pe agresor. 

Ce spune Poliţia

La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în incinta unei societăți comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut fața acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locația.

La adresă s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și depistării bărbatului în cauză.

×
Subiecte în articol: amanet casa de amanet București foc
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close