Antena 3 CNN Actualitate Campanii electorale nebune în România

Campanii electorale nebune în România

Campanii electorale nebune în România
Sursa foto: sursa foto: botosaneanul.ro
23 Oct 2016   •   17:34

''Ediția de weekend'' din această duminică a oferit ocazia telespectatorilor de a revedea câteva imagini inedite din campaniile electorale trecute. Ce spuneau Ion Iliescu, Corneliu Vadim Tudor, Teodor Meleșcanu, Gigi Becali, Mugur Isărescu sau Mitică Dragomir ca sa fie votați de români.

În anul 2000 a fost o campanie electorală la capătul căreia românii aveau de făcut o alegere grea. Principalii candidați la prezidențiale erau liderul PSD Ion Iliescu și tribunul Corneliu Vadim Tudor. Totuși și alți candidați s-au remarcat prin mesajele lor. Vă mai amintiți sloganul lui Mugur Isărescu?

În 2004, toată lumea a fost cu ochii pe dezbaterea electorală care i-a avut în centru pe Gigi Becali, Traian Băsescu, Adrian Năstase și Corneliu Vadim Tudor, cel care susținea cu orice ocazie că știe că alegerile urmează să fie fraudate. Iată cum a reacționat tribunul după ce moderatoare i-a spus că nu are voie cu surse de inspirație, aceasta referindu-se la Biblia pe care Vadim o avea în mână. La fel de spumoasă a fost și reacția lui Gigi Becali când a fost întrebat în timpul dezbaterii ce studii are.

Și pentru că și campania electorală din 2004 pentru Primăria Capitalei a avut momentele ei nebune, iată cum încercau să-și convingă alegătorii Viorel Lis, Mitică Dragomir sau Marian Vanghelie.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: editie de weekend
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close