Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul din Israel: "Divinitatea ne avertizează prin cifra cinci, iar România va avea un rol important"

Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul din Israel: "Divinitatea ne avertizează prin cifra cinci, iar România va avea un rol important"

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra vine cu noi previziuni deloc optimiste pentru perioada următoare, mai ales în ceea ce priveşte războiul în Israel.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul din Israel: "Divinitatea ne avertizează prin cifra cinci, iar România va avea un rol important"
Sursa foto: Facebook Carmen Harra
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2023   •   18:17

Lumea este din nou zguduită de un nou conflict sângeros de data aceasta în Israel-Fâsia Gaza. Bilanțul victimelor este sumbru: peste 1.200 de morți şi alți mii de răniţi, iar oamenii sunt extrem de îngrijoraţi că acest război ar putea lua o întorsătură complet neașteptată. 

Atacurile sunt la minut, iar atrocităţi greu de imaginat se comit în continuare. Autorităţile înfiinţează un cabinet de război.

A ajuns omenirea la un punct de cotitură, vom asista la un conflict între civilizaţii? Sunt întrebări la care celebra clarvăzătoare Carmen Harra a răspuns cu o serie de previziuni.

"Eu cred că acest conflict se va atenua, poate o să dureze o săptămână, două, nu știu exact, dar nu va dura mult, se va aplana conflictul. Israelul va ataca, la rândul lui, va avea ajutoare din partea Americii, Turciei, deci să nu vă fie frică, nu asta duce la al treilea Război Mondial. Nefericirea este că toate aceste războaiele mondiale au început sub incidența cifrei 5, care rezultă din adunarea cifrelor. 

  • 28.07.1914 Primul Război mondial
  • 01.09.1939 Al Doilea Război Mondial
  • 24.02.2022 Război în Ucraina
  • Război în Israel tot pe cifra cinci sub incidența a 50 de ani în care Israelul celebrează Iom Kipur, sărbătoarea lor cea mai importantă

Asta este cifra războiului. Dacă înțelegem lumea fizică divinitatea ne avertizează și vorbește sub o anume cifră, care ne spune ce urmează să se întâmple.

Dacă intrăm în 2024 sub incidența acestui război atunci un război mondial de proporţii cum nu a cunoscut omenirea niciodată se va declanșa şi pericolul există, doar că altele vor fi circumstanțele. Aceasta este prima flacără, prima scânteie care duce la ce urmează. Doar că momentul declanșator este în 2024 şi nu mai e mult până atunci.  

În ceea ce privește România ea va intra în faţă. Ceva se va întâmpla cu ţara noastră care a fost lăsată întotdeauna la coada Europei şi nu a fost privită cu suficientă atenţie, deşi are un rol absolut extraordinar în evoluția umanităţii. România îşi va recăpăta forţa ei şi va deveni o mare putere în lume", a spus Carmen Harra într-un interviu online pe Facebook.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close