Antena 3 CNN Actualitate Casele de la marginea Bucureştiului sunt tot mai ieftine. Motivul care a dus la scăderea preţurilor

Casele de la marginea Bucureştiului sunt tot mai ieftine. Motivul care a dus la scăderea preţurilor

Casele de la marginea Bucureştiului au ajuns să fie cu peste 20% mai ieftine decât locuinţele din Capitală.

Casele de la marginea Bucureştiului sunt tot mai ieftine. Motivul care a dus la scăderea preţurilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   18:53

Multe dintre case au fost cumpărate în timpul pandemiei, când oamenii voiau să scape de oraş şi să aibă mai multă libertate. Iar acum îşi dau seama că, odată cu revenirea la muncă, viaţa lor a devenit mai grea.

Locuinţele din jurul Capitalei au fost considerate atractive pentru bucureşteni în timpul pandemiei. A fost atunci o goană pentru achiziţionarea unei case care să aibă şi curte proprie, din nevoia ca oamenii să se simtă mai liberi în faţa restricţiilor care erau impuse de la nivel guvernamental. 

Odată ce pandemia s-a încheiat şi oamenii au vrut să revină la viaţa normală, au descoperit că asta este mai greu de făcut. Timpul petrecut în trafic a crescut simţitor şi a devenit mai dificil, de exemplu, să îşi ducă la şcoală copiii.

Interesul pentru propriile locuinţe a scăzut subit, iar piaţa a fost invadată de anunţuri de vânzare.

Fiind vorba despre o ofertă ridicată, asta a însemnat şi scăderea preţurilor cu până la 25%. Iar de asta au început să profite cei care îşi doresc o locuinţă în Ilfov, dar nu ca să fugă de Bucureşti. 

Popeşti-Leordeni, Bragadiru şi Tunari sunt localităţile de lângă Capitală care concentrează cele mai multe locuinţe nou-livrate.

×
Subiecte în articol: case ieftine case București Ilfov
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close