Antena 3 CNN Actualitate Mesaje de Florii 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care poartă nume de flori

Mesaje de Florii 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care poartă nume de flori

Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Floriile, zi în care persoanele cu nume de flori își aniversează onomastica.

Mesaje de Florii 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care poartă nume de flori
Sursa foto: Getty Images/ With love of photography
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2024   •   08:00

În fiecare an, în duminica dinaintea Sfintelor Sărbători de Paşte se sărbătoresc Floriile, zi care amintește de intrarea Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim.

De asemenea, tot în această zi sunt sărbătoriți și cei care poartă nume de flori.

Printre numele mai puţin ştiute care se sărbătoresc de Florii sunt: Angela, Angelica (de la Angelica de pădure), Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Delia (de la Dalie), Dumitriţa (denumire populară a crizantemei), Eugenia (de la planta cu acelaşi nume).

Tot de Florii, sunt sărbătoriţi şi cei care poartă nume precum Genţiana, Gherghina (o altă denumire a Daliei), Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Liliana, Lilian (de la liliac sau de la englezescul Lilly, pentru crin), Mălin, Mălina (de la pomul cu acelaşi nume), Romaniţa sau Veronica.

În această zi, îi putem bucura pe cei dragi cu un mesaj în care să le transmitem gândurile noastre bune.

Mesaje de Florii 2024. Urări pentru cei care poartă nume de flori

"De ziua ce-ţi surâde-n prag și-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume. La mulţi ani de Florii!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani de Florii!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani de Florii!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri, ca să fii veşnic iubită şi cu margarete, pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc. La mulţi ani de Florii! 

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani de Florii!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de Florii!

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel! La mulţi ani de Florii!

De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulţi ani de Florii!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani! Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume îți urează un sincer: La mulţi ani de Florii!

Să-ți fie viața un buchet de flori într-o gradină plină de realizări. La mulţi ani de Florii!"

×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close