x close

Fii alături de noi!

Cod galben de ceață în București și în mai multe județe ale țării

de 30 Ian 2016   •   08:44
Cod galben de ceață în București și în mai multe județe ale țării 16
Foto: Pixabay
Update: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață, valabilă în următoarele trei ore, în 22 de județe.


Potrivit meteorologilor, până la ora 12,00, în județul Cluj (inclusiv în municipiul Cluj-Napoca), în județele Satu-Mare și Bistrița-Năsăud, local în zonele joase și pe drumurile naționale și europene, se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, în zonele de deal și câmpie ale județelor Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin (inclusiv în zona municipiilor Arad, Timișoara și Deva), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, local în județele Dolj și Olt (inclusiv în zona municipiilor Craiova și Caracal), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, în județul Ilfov și zona preorășănească a municipiului București, în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița și zona de câmpie a județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, precum și pe autostrăzile, drumurile județene și naționale aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, local în județele Iași, Vaslui, Galați și Bacău, precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Izolat pot fi depuneri de polei

----------------

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări nowcasting de vreme rea în mai multe județe.

Este Cod Galben până la ora 09:00, în judeţele Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu şi Teleorman, precum şi autostrăzile, drumurile judeţene şi naţionale aferente, în județele Vaslui și Iași, inclusiv drumurile naționale și europene aferente, judeţele Satu Mare, Sălaj şi Cluj, local in zonele joase şi pe drumurile naţionale şi europene, zonele de deal și de câmpie ale jud. Arad și Timiș inclusiv zona municipiilor Arad respectiv Timișoara precum și drumurile naționale și europene aferente, judeţul Bistriţa - Năsăud, local in zonele joase şi pe drumurile naţionale şi europene, inclusiv minicipiul Bistriţa. Aici se semnalează ceaţă ce determină vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Până la ora 11:00, în judeţele Alba, Sibiu şi Mureş, inclusiv drumurile naţionale, europene și autostrada, se semnalează ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

poza

Actualitate

Noi teorii despre moartea lui Condrea. Mașina lui putea fi ”dirijată” în copac

Din ce în ce mai multe mărturii exclud varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Un expert în aviație susține că autoturismele pot fi controlate de la distanță, și...

26 Mai 2016  •  17:00

poza

Show

Mesaj de la Andreea Marin: ”Luni voi fi la Poliție! Nu vă lăsați păcăliți! ” Ce a pățit vedeta

Andreea Marin a primit mai multe mesaje de la fani, pe pagina sa oficială de Facebook, în care era avertizată în privința unor tentative de înșelăciune comise în numele ei. „De pe...

26 Mai 2016  •  15:06

sati