Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un interlop care a terorizat un oraş întreg din Ilfov a reușit să scape de pușcărie | Mărturiile mamei fostei sale iubite, care a murit la câteva zile după ce a bătut-o cu bestialitate

Un interlop care a terorizat un oraş întreg din Ilfov a reușit să scape de pușcărie | Mărturiile mamei fostei sale iubite, care a murit la câteva zile după ce a bătut-o cu bestialitate

Interlopul care a băgat spaima într-un oraş întreg a fost arestat din nou, după ce ar fi bătut şi sechestrat un tânăr de 21 de ani din Ilfov. Alexandru Iordan, liderul clanului cu acelaşi nume, nu este străin de dosarele penale însă, în unele cazuri, a reuşit să scape de pedeapsă.

de Ana Ciuvică    |    10 Mai 2024   •   19:10

El este Alexandru Iordan, un personaj cunoscut în lumea interlopă din Chiajna. Magistraţii de la judecătoria Buftea au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care e cercetat pentru lipsire de libertate. Nu este însă străin de dosarele penale. În 2020 a fost arestat după ce iubita lui a murit în spital în urma unei bătăi.

Mama fetei povesteşte, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că nici până în ziua de azi nu i s-a făcut dreptate copilului său.

“Fiica mea, din păcate, nu mai este de patru ani şi trei luni, din cauza acestui individ care, după cum se vede, face numai şi numai nenorociri”, a declarat Constanţa Ivan, mama victimei.

Totul a început în martie 2020, când Marina Avram s-a hotărât să îl părăsească pe iubitul cu care era de 3 ani şi s-a mutat în garsoniera în care locuia mama ei. Însă bărbatul nu ar fi acceptat această decizie.

“Fata i-a spus că nu mai vrea să stea cu el, că nu o respectă. Şi s-au certat foarte tare, asta ştiu de la el, că atunci când m-am întors în ţară, când fata era în comă, mi-a spus că s-au certat, ca i-a dat două palme. Bineînţeles că nu au fost două palme. Conform raportului de expertiză, au fost pumni şi picioare”, mai spune mama fetei.

Când a văzut că tânăra nu îşi revine, a sunat la 112. Le-ar fi spus medicilor că iubita lui are dureri în zona abdomenului şi că îi este foarte rău.

Câteva zile mai târziu, Marina a murit la spital. Atunci poliţiştii au decis să îl reţină şi mai apoi să îl aresteze pe Alexandru Iordan. 

Şase luni a stat în spatele gratiilor, apoi a plecat acasă. Pe 8 aprilie ar fi mers să îşi recupereze o datorie de 40.000 de euro. Când tânărul pe care îl împrumutase i-a spus că nu are banii, Iordan ar fi devenit din nou violent.

Alexandru Iordan a ajuns prima oară în atenţia poliţiştilor în anul 2009, în urma furtului de arme din Ciorogârla. Atunci a reuşit să intre în posesia mai multor pistoale din unitatea militară.

Are acum un cazier impresionant, fiind cercetat pentru loviri şi vătămări cauzatoare de moarte, tâlhărie calificată, loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: interlop Alexandru Iordan
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close