Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune"

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune"

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a participat la două evenimente importante legate de colaborarea cu două state prietene, care sunt parteneri extrem de importanți pentru România.

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadoarea SUA la București: "Un prilej de a ne reasigura eforurile comune"
Sursa foto: Facebook I Lucian N. Romascanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   13:59

Primul eveniment la care a participat Lucian Romașcanu a fost aniversarea a 10 ani de la înființarea American Corner București, un program semnificativ pentru schimburile culturale și educaționale dintre Statele Unite și România.

"Am avut plăcerea de a marca acest eveniment alături de ES D-na Kathleen F Kavalec, ambasadoarea Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.

A fost un prilej de a ne reasigura de continuarea eforturilor comune în zona culturii care să aibă drept rezultat și înființarea unui Fond Cultural România-SUA", a scirs Romașcanu pe pagina sa de Facebook.

Al doilea eveniment la care a participat, a fost sărbătorirea a 75 de ani de la independența Statului Israel, care a avut loc la Opera Națională București.

Citește și: Ministrul Culturii, întâlnire importantă la Bruxelles: "În zona culturală, România este o voce care contează în Europa"

"Am avut onoarea să-l cunosc pe Președintele Kenesset-ului, Dl. Amir Ohana - אמיר אוחנה cu care am avut bucuria unui scurt dialog", a mai scris ministrul Culturii.

#MinisterulCulturii Am participat ieri, 17.05.2023, la două evenimente importante în ceea ce privește colaborarea...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Joi, 18 mai 2023

 

 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close