Antena 3 CNN Actualitate Cum arăta Siria înainte de război. Imagini fascinante - GALERIE FOTO

Cum arăta Siria înainte de război. Imagini fascinante - GALERIE FOTO

Cum arăta Siria înainte de război. Imagini fascinante - GALERIE FOTO
16 Feb 2016   •   15:53

O tara fascinanta, cu influente culturale si arhitectonice vaste ca urmare a istoriei sale bogate, Siria se confrunta de aproximativ 5 ani cu un razboi care a facut ca mare parte din populatia ei sa paraseasca pamanturile natale si cei ramasi sa traiasca in saracie, scrie 9am.ro.

Pagina de Facebook Syria Art & Architecture prezinta insa o alta fata a acestei tari, una in care frumusetile arhitecturale sunt puse in valoare, turismul fiind considerat in zona o modalitate de a repune economia tarii pe picioare, dupa terminarea conflictului militar.




sursa: Facebook


sursa: Facebook


sursa: Facebook


Mai mult de 260.000 de morți, peste jumătate din populație dezrădăcinată și o țară în ruine: așa arată bilanțul de până acum al războiului devastator din Siria, început în urmă cu aproape 5 ani prin reprimarea revoltei împotriva președintelui Bashar al-Assad, potrivit AFP.

Într-un bilanț stabilit la 31 decembrie 2015, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), care dispune de o vastă rețea de surse în Siria, vorbește despre 260.758 de morți, în marea lor majoritate combatanți.

Mai mult de 76.000 de civili au fost uciși în conflictul început prin reprimarea unor manifestații pașnice și transformat într-un război complex, care opune numeroși actori și implică puteri străine.


sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Siria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close