Antena 3 CNN Actualitate Acasă la Damian Drăghici de sărbători. Cum petrece artistul Crăciunul | ”Era greu cu portocalele, în copilărie”

Acasă la Damian Drăghici de sărbători. Cum petrece artistul Crăciunul | ”Era greu cu portocalele, în copilărie”

Artistul Damian Drăghici a făcut mărturisiri, într-un interviu pentru Antena 3 CNN, despre cum era Crăciunul în copilărie pentru el, dar și despre cum petrece astăzi de sărbători.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2023   •   20:33

Damian Drăghici fost colindat de colega noastră Maria Linda și de Vali Crăciunescu. Artistul a povestit, pentru Antena 3 CNN, cum petrecea în copilărie Crăciunul, dar și cum petrece acum de sărbători.

”Crăciunul, în copilărie, era ca la toți. Dacă exista vreo portocală, mulțumeam lui Dumnezeu. Era greu cu portocalele și în rest mâncărurile tradiționale: sarmale, cârnați, piftie.

Noi nu prea mâncăm carne de porc. Nu că avem ceva, dar nu mâncăm. Și pentru acum, am cumpărat doar vreo 5 kg de carne cât să avem să facă niște sarmale și niște cârnați”, spune Damian Drăghici.

Cel mai amuzant moment pe scenă

”La nunți e locul cel mai bun să înveți meserie. Nu există loc mai bun, pentru că experiența de acolo, nu există în altă parte.

Cred că cel mai mișto este când era cu noi Mircea Vijelie, un alt membru al trupei noastre, căruia la fiecare eveniment i se întâmplau un milion de gafe. Întotdeauna trebuia să i se întâmple ceva”, povestește artistul.

Povești din spatele scenei cu artistul Damian Drăghici: ”Nu cred că ne alegem noi drumul”

”Nu cred că ne alegem noi drumul. Drumul e deja ales. Orice om care începe din niște condiții nefavorabile ăși dorește să ajungă cât mai sus și cred că drive-ul acela este, mai ales, foarte bine înrădăcinat în cineva care vine dintr-un mediu din ăsta, pentru există două modalități, spuneau niște specialiști: accepți mediul și o iei pe un drum nașpa sau te lupți cu tot ce e înăuntrul tău, cu toată puterea, să ajungi sus”, mărturisește Damian Drăghici.

×
Subiecte în articol: Damian Draghici Crăciun sărbători
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close