Antena 3 CNN Actualitate Daniel Zamfir (PNL): Plafonul de 150.000 euro face inaplicabilă Legea dării în plată

Daniel Zamfir (PNL): Plafonul de 150.000 euro face inaplicabilă Legea dării în plată

Daniel Zamfir (PNL): Plafonul de 150.000 euro face inaplicabilă Legea dării în plată
29 Feb 2016   •   21:20
Deputatul PNL Daniel Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, a spus luni, după ce proiectul său a trecut de Senat, că introducerea plafonului de 150.000 de euro este ”un măr otrăvit”, care va da naștere unor discuții interminabile pe discriminare.
 
”Acum, plafonul (de 150.000 de euro - n.r.) o face inaplicabilă. Acest plafon reprezintă un măr otrăvit, pentru că dă naștere unor discuții interminabile pe discriminare. Introducând acest plafon, chiar ducem legea în discriminare”, a spus deputatul PNL Daniel Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, luni, într-o intervenție telefonică la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Senatorii au decis, luni, ca programul Prima Casă să nu fie scos de sub prevederile Legii dării în plată şi, în acelaşi timp, au admis amendamentului cerut de BNR care impunea un plafon maxim de 150.000 de euro pentru valoarea imobilelor cu destinaţie de locuinţă.
 
”Nu facem decât să discriminăm o anumită categorie de persoane, pntru că aici e vorba de o datorie, iar noi nu pitem discrimina un consumator în funcție de datoria pe care o are. (...) NU e o lege de protecție socială”, a adăugat liberalul Daniel Zamfir.
 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close