Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeș, la Dincolo de știri: Toți responsabilii din România sunt surzi la dureri, iar cei care suferă nedreptăți sunt muți de frică!

Decebal Traian Remeș, la Dincolo de știri: Toți responsabilii din România sunt surzi la dureri, iar cei care suferă nedreptăți sunt muți de frică!

Decebal Traian Remeș, la Dincolo de știri: Toți responsabilii din România sunt surzi la dureri, iar cei care suferă nedreptăți sunt muți de frică!
09 Iul 2016   •   23:46

Fostul ministru de Finanțe Decebal Traian Remeș a afirmat, la Dincolo de Știri, de la Antena 3, că el nu îl laudă pe Klaus Iohannis, pentru decizia sa de a cere lămuriri privind cazul mamei condamnate după ce a furat mâncare, argumentând că ”președintele nu înțelege nimic”.

”Toată societatea românească, toți responsabilii din România sunt surzi la dureri și realități și cei care suferă nedreptăți sunt muți de frică”, a spus Decebal Traian Remeș, în calitate de fost deținut.

”În închisorile din România, mai mult sau mai puțin nevinovate, pentru o coajă de pâine sau un salam de categorie inferioară, sunt sute și mii de femei. Ne ducem la un caz concret, facem din el un capăt de țară și pe restul le facem statistică”, a spus dezamăgit fostul ministru.

”Președintele e chemat să rezolve problema în substanța ei. Să golească pușcăriile de oameni nevinovați”, a mai spus Decebal Traian Remeș.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close