Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Cine sunt judecătorii care au condamnat-o pe mama care a furat mâncare pentru fiica ei și ce legătură au cu Mariana Rarinca

Q&A: Cine sunt judecătorii care au condamnat-o pe mama care a furat mâncare pentru fiica ei și ce legătură au cu Mariana Rarinca

Q&A: Cine sunt judecătorii care au condamnat-o pe mama care a furat mâncare pentru fiica ei și ce legătură au cu Mariana Rarinca
Sursa foto: Foto: Mihai Gadea
09 Iul 2016   •   22:49

Alessandra Stoicescu a dezvăluit, la Q&A, de la Antena 3, cine sunt judecătorii care i-au dat pedeapsă maximă femeii care a fost prinsă furând mâncare pentru fiica ei.

”Judecatorii Dorel Matei si Bogdan Tudoran de la Curtea de Apel Bucuresti sunt cei care au condamnat-o la 3 ani de detentie pe Iordache Gheorghita, mama Anei Maria (9 ani), dupa ce in fond femeia fusese condamnata la 1 an cu suspendare pentru furt dintr-un magazin de mancare, rezulta din informatiile aflate pe portalul instantelor. (...) Dorel Matei si Bogdan Tudoran au devenit celebri in tara dupa ce au admis o contestatie foarte controversata din partea DNA, in urma careia Mariana Rarinca, dupa ce a fost achitata definitiv, a fost rejudecata si condamnata la 2 ani inchisoare cu suspendare, dupa ce initial a stat 6 luni in arest preventiv”, se arată într-un articol publicat pe coalitiaromanilor.org.

În contrast cu ce s-a întâmplat în România, Alessandra Stoicescu a prezentat în emisiune un exemplu despre cum se face justiție într-un alt stat european, unde magistrații Curții Supreme de Casație a Italiei au anulat condamnarea unui român prins la furat arătând că bărbatul a acționat ”într-o stare de necesitate”.

Mihai Gâdea, veste minunată pentru Ana Maria. Anunțul făcut de Administrația Prezidențială

Mihai Gâdea a anunțat, vineri seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest, după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul, ar putea să își strângă mama la piept cât mai curând.

Mihai Gâdea a afirmat că a primit de la Administrația Prezidențială o informare potrivit căreia ”președintele Klaus Iohannis a dispus demararea verificărilor și a solicitat informații de la instituții competente” referitoare la acest caz.

”Acest semnal nu poate să anunțe decât ceva foarte bun”, a spus Mihai Gâdea, la Exces de putere.

Ana Maria a fost invitată joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde i-a spus lui Mihai Gâdea ar vrea să-i transmită președintelui Iohannis să i se facă milă de ea și să-i aducă mama acasă cât mai repede.

Mama fetei a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare după ce a fost prinsă furând mâncare pentru fiica ei.

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu Q&A Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close