Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri din ancheta atentatului cu bombă de la Arad | O mie de specialişti, nicio pistă solidă

Dezvăluiri din ancheta atentatului cu bombă de la Arad | O mie de specialişti, nicio pistă solidă

În acest weekend se împlineşte un an de la atentatul cu bombă de la Arad în care a fost ucis afaceristul Ioan Crişan. O mie de specialişti au lucrat în ultimul an la crima rămasă nerezolvată, însă nu au reuşit să îi găsească pe criminali.

Dezvăluiri din ancheta atentatului cu bombă de la Arad | O mie de specialişti, nicio pistă solidă
Sursa foto: Antena3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2022   •   15:30

Informaţiile publice arată că anchetatorii nu au nicio pistă pe care să meargă pentru a-i identifica pe autorii atentatului cu bombă.

Antena 3 face publice, astăzi, o serie de materiale despre ancheta care a implicat, conform spuselor oficialilor, o mie de specialişti şi resurse ca niciun alt caz.

Omul de afaceri Ioan Crişan dădea bani cu camătă. Asta reiese dintr-un comunicat dat publicităţii de Parchetul General în urmă cu cinci zile. Anchetatorii spun că au verificat această pistă, dar nu fac publice rezultatele investigaţiilor pe acest palier.

Au fost audiate peste 400 de persoane, s-au făcut percheziţii pentru găsirea asasinilor, toate fără niciun rezultate. Criminalii lui Ioan Crişan sunt încă în libertate.

Pe 29 mai 2021, la ora 06.41, maşina în care se afla Ioan Crişan, un Mercedes, a explodat în timp ce bărbatul era la volan şi ieşea dintr-o parcare.

Anchetatorii locali au ajuns rapid la concluzia că nu a fost un accident, iar ancheta capătă proporţii. La faţa locului au ajuns şi criminalişti de la Bucureşti, iar dosarul a fost preluat de Parchetul General.

În primele trei luni ale anchetei, au apărut, cel puţin pe surse, informaţii potrivit cărora anchetatorii aveau un cerc de suspecţi, că au ADN-ul asasinului, că au găsit o cartelă SIM, că îi suflă în ceafă criminalului.

Pe 13 iulie 2021, s-au făcut 157 de percheziţii aparent fără nicio legătură cu atentatul cu bombă în care a murit Ioan Crişan, însă în realitate poliţiştii verificau pista contrabandei cu ţigări.

×
Subiecte în articol: atentat Ioan Crișan Arad
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close