Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea agresivă din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar

Educatoarea agresivă din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar

Educatoarea de la grădinița din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzată de mai mulți părinți că jignea și umilea copiii, a fost plasată, vineri, sub control judiciar, la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

de Roxana Mihăiescu    |    23 Feb 2024   •   12:32

Femeia în vârstă de 24 de ani a fost prezentată vineri procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceasta.

Educatoarea de la centrul privat de îngrijire copii din Popești-Leordeni a fost reținută, joi, acuzată că îi agresa pe micuți, notează Mediafax.

Un microfon pus de un părinte în haina copilului său a dus la prinderea educatoarei care îi teroriza pe cei mici la o grădiniță neautorizată din Ilfov. Suspiciunile au apărut după ce copiii au povestit acasă că se tem să mai meargă la grădiniță.

Părinții copiilor umiliți de tânăra de 24 de ani au fost audiați rând pe rând, după ce înregistrările ce redau înjurăturile și amenințările cu bătaia de la grădiniță au fost făcute publice.

"Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi!”, sunt câteva dintre cuvintele folosite de educatoare.

Joi, polițiștii au extins cercetările cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuzivă, după acuzația inițială de rele tratamente aplicate minorului.

Poliția Ilfov s-a autosesizat vinerea trecută în cazul unei angajate dintr-o grădiniță din Popești-Leordeni, care are un comportament agresiv cu copiii, după ce imagini au apărut în spațiul public.

Conform acestora, tânăra striga la copii, îi jignea, îi umilea și chiar pare că îi lovea.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close