Antena 3 CNN Actualitate Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Era la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Era la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta. Edvard (20 de ani) a avut nevoie de o mică intervenţie chirurgicală, a anunţat fostul ministru.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   13:19

"Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru.

Drumurile din România sunt extrem de periculoase, șoferi nervoși, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărțim șoselele cu bicicliști, motocicliști, dar nu o facem.

Cum să faci performanță în condițiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îți riști și viața, mi-e greu să înțeleg.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoritățile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe șoselele din țară", a scris Eduard Novak pe Facebook.

?? Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din...

Publicată de Eduárd Novák pe Duminică, 25 februarie 2024

Fostul ministru crede că ar fi momentul ca poliţia rutieră să pornească o campanie de informare şi conştietizare pentru şoferi.

"Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți “donatori”. 

PS. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă", a mai scris fostul ministru.

×
Subiecte în articol: Edvard Novak accident rutier bicicleta
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close