Antena 3 CNN Actualitate Informații noi despre femeia fugită din carantină şi găsită la telecabina din Poiana Braşov

Informații noi despre femeia fugită din carantină şi găsită la telecabina din Poiana Braşov

O femeie fugită din carantină a fost găsită de poliţişti la coadă la telecabină în Poiana Braşov. Jandarmii au legitimat-o pe motiv că nu purta mască. În urma verificărilor s-a dovedit că femeia trebuia să fie în carantină în Vaslui, pentru că se întorsese recent din Marea Britanie. A fost amendată cu 1.000 de lei şi a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică.

Informații noi despre femeia fugită din carantină şi găsită la telecabina din Poiana Braşov
11 Ian 2021   •   14:30

O femeie fugită din carantină a fost găsită de poliţişti la coadă la telecabină în Poiana Braşov. Jandarmii au legitimat-o pe motiv că nu purta mască.

În urma verificărilor s-a dovedit că femeia trebuia să fie în carantină în Vaslui, pentru că se întorsese recent din Marea Britanie.

Femeia amendată cu 1.000 de lei şi a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică.

Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3 vine cu mai multe informaţii.

''Având în vedere că ne-am interesat şi la Poliţie şi la Jandarmerie, DSP-ul ne-a scăpat încă şi Poliţia Locală din Vaslui. Situaţia stă în felul următor. Femeia a intrat în ţară pe data de 9 ianuarie la ora 11:57, pe Aeroportul Otopei. Cei de la DSP au birouri la aeroport, însă nu au băgat-o în programt, decât cu o zi mai târziu, astfel încât nu a luat-o nimeni în vizor. Cei de la Poliţia Locală sau Jandarmerie care ocupă în acest moment de monitorizarea celor din Vaslui care vin din zone de risc, evident că nu ştiau să o ia şi pe doamnă în vizor. Ce s-a întâmplat ulterior, respectiv, a fost găsită la Braşov, fără mască şi a fost amendată, iar acum încercăm să afăm unde se află ea, dacă întradevăr s-a dus la Vaslui, acolo unde va declara că va sta în carantină la domiciliu (...) I.-am rugat pe cei implicaţi să ne spună unde este femeia şi dacă întradevăr a reuşit să se carantineze/izoleze'', a spus Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close